Vores garantier

100% tilfredshedsgaranti

Du har altid 50 dages tiflredshedsgaranti Læs mere

1 - 3 hverdages levering

Gratis levering ved køb over 399 kr.

Vegansk

Alle produkter i denne serie er 100% vegansk fremstillet.

Ikke testet på dyr

Vi kan naturligvis garantere, at ingen produkter er blevet animalsk testet.

Svampedræbende effekt

Prøv denne revolutionerende pakke som både indeholder en shampoo, conditioner og serum der er formuleret med de mest effektive svampedræbende ingredienser på markedet.

Den unikke kombination af svampedræbende ingredienser som f.eks. Piroctone Olamine og Climbazole angriber direkte årsagen til skæl.

Viser det sig at du ikke har haft skæl, men blot tør hovedbund vil ingredienserne blot være ineffektive og derfor ikke skade dit hår.

Hvor hurtigt virker behandlingen?

Du skulle gerne se resultater allerede kort efter at du er begyndt på behandlingen. Tidshorisonten er dog individuel, da sværhedsgraden af din skæl også har en betydning

Pakkens indhold

Dandruff Shampoo (250ml)

Vask og massere denne shampoo godt ind i hovedbunden hver gang du er i bad. Lad den virke i et par minutter, hvorefter du skyller ud. Du kan gentage, hvis du har haft meget styling i håret inden.

Dandruff conditioner (200ml)

Brug denne balsam i hvert bad, og påfør i længden og på spidserne af dit hår. Brug også gerne i hovedbunden hvis den er tør, men unlad dette hvis du har tendens til fedet hovedbund.

Repair Serum (75ml)

Påfør denne hårkur til hovedbunden 1 - 2 gange ugentligt. Hvis du har meget kløe og irritation, kan du vælge at påføre dagligt. Påfør omkring 4 striber til hovedbunden og massere det ind.

Køb enkeltvis

Jean Claude Olivier

Jean Claude Olivier er et brand, der er kendt for at skabe højkvalitets skønheds- og hårplejeprodukter til kvinder og mænd.

En af fordelene ved at bruge produkter fra Jean Claude Olivier er, at de er fremstillet med naturlige veganske ingredienser, der er skånsomme for håret.

Hvad er skæl og hvad kan jeg gøre?

Skæl er en tilstand, hvor hudcellerne på hovedbunden skaller af i større mængder end normalt.

Det kan være forårsaget af flere faktorer, herunder tør hovedbund, overproduktion af talg, svampeinfektioner og brug af visse hårplejeprodukter.

For at nedkæmpe skæl, er det derfor vigtigt at du benytter en hårpleje serie som er dedikkeret til netop dette.