website Videre til indhold
101 dages returret
info@ergoliving.dk
4,6 stjerner på Trustpilot

Søg efter produkter

100 % tilfredshedsgaranti

Vi er stolte af de produkter vi forhandler og ønsker at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Vi tilbyder kun 100% tilfredshedsgaranti på de produkter hvor det er angivet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, fordi at det ikke har gjort det for dig som var angivet, bedes du kontakte os inden for 50 dage efter modtagelse af dit produkt. 

Hvis vi ikke har kunne opfylde dine forventninger, tilbyder vi en fuld refusion eller ombytning af produktet. Vi er meget dedikerede til at sikre, at vores kunder er tilfredse og vil gøre vores bedste for at imødekomme eventuelle bekymringer.

Vi tager kundetilfredshed meget alvorligt og vil gerne høre fra dig, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer. Kontakt os venligst via e-mail, og vi vil besvare dig så hurtigt som muligt.

Har du købt et produkt hvor der var et forventet udfald - f.eks. skælbehandling eller lignende, så skal produktet selvfølgelig have en effekt som lovet. For at kunne imødekomme dit ønske om refusion kan det være at vi beder om besvarelse på nogle spørgsmål til hvordan dit hår er på tidspunktet for din henvendelse. Dette gør vi for at sikre at de produkter vi forhandler har den ønskede effekt i alle hårtyper og kunne diagnosticere problemer så det ikke fortsætter.

Vi værdsætter din tillid og støtte.

Angiv specielle instrukser til din ordre
Rabatkode

Tilføj gaveindpakning for kun 35,00 kr
Scroll op