website Videre til indhold
101 dages returret
info@ergoliving.dk
4,6 stjerner på Trustpilot

Søg efter produkter

Investering: Lav en investering i dit eget liv

Investering: Lav en investering i dit eget liv

  • Af Malthe Absalonsen
Ergoliving - investering i livet

 

Når nogen nævner ordet investering for dig, så tænker du sikkert på at investere dine frie midler i aktier, huskøb, kryptovaluta eller kunst. Det kan det også sagtens være, men det kan også være meget mere end det!


Hvad betyder en investering helt grundlæggende?

En investering kan være rigtig mange ting, men helt grundlæggende betyder ordet kun en ting. At dedikere noget af sin værdi til noget, som forhåbentlig skaber mere værdi på sigt, eller med det samme. 


Hvad er affektionsværdi?

Værdi kan være mange ting. Det kan være din tid, dine kolde kontanter eller aktiver som f.eks. en bil eller et fotografi af din gamle oldemor. Du kan eje noget som mange vil tilegne værdi, men også bare noget som du kun selv tilegner værdi. Hvis du har et gammelt og slidt skateboard på loftet, som bringer minder frem fra din barndom, så har det nødvendigvis ikke værdi for andre, da de blot ser et slidt skateboard. Det kan dog have værdi for dig, da det bringer minder frem fra en tid som du holdte meget af. Dette kaldes affektionsværdi, som betyder at du af følelsesmæssige årsager, tilegner noget en høj værdi, da det har en personlig betydning for dig. Det vil sige at affektionsværdien er høj, men ikke nødvendigvis markedsværdien, som er det man forventer at noget kan indbringe i indtægter.

Invester i dig selv og dit eget velvære

Du sidder muligvis og læser dette, imens at dine investeringsdepoter er blevet tanket op med aktier, som er købt for dine hårdt tjente penge. Hvis det ikke er sandt, men du ønsker at lære om hvordan man investere i aktier, kryptovaluta og meget mere, men blot mangler et know-how inden for feltet, så kan vi anbefale at du besøger aktieskolen.com Der kan du lære en masse om, hvordan man kommer igang med at investere. 

Udover at lave en masse fornuftige og langsigtede økonomiske investeringer, så er det samtidig vigtigt at investere i sig selv og sit eget velvære. Hvad skal man dog bruge en formue til som pensionist, hvis ikke man når til den alder hvor man skal nyde godt af den? Vores budskab er at man husker sig selv på livets vej. Døjer man med rygsmerter, lændesmerter eller generelt dårligt helbred, så husk at tage dig selv seriøst og find ud af om der er noget som du kan gøre for at ændre din tilværelse til det bedre. Det er en investering i dig selv som du ikke vil fortryde. 


Pas godt på dig selv!

Hilsen teamet bag ERGOLIVING.


Angiv specielle instrukser til din ordre
Rabatkode

Tilføj gaveindpakning for kun 35,00 kr
Scroll op