website Videre til indhold
101 dages returret
info@ergoliving.dk
4,6 stjerner på Trustpilot

Søg efter produkter

Hvad er en honningpude? find dit svar her

Hvad er en honningpude? find dit svar her

  • Af Malthe Absalonsen

Hvad er en honningpude?

Honningpude - www.ergoliving.dk

 

 

Hvad gør honningpuden til et bedre valg end en traditionel siddepude?

Traditionelle siddepuder kan være meget behagelige, men ikke nødvendigvis det bedste valg når det kommer til en sund ergonomi. 

Hvis en siddepude er alt for blød, tvinger man kroppen til at slappe for meget af. Dette resulterer i at rygmusklerne bliver alt for afslappet. På sigt kan dette gøre det hele meget værre. Man bør istedet fokusere på at rygmusklerne stadigvæk er i brug, da dette i sidste ende er vejen til en sund siddestilling og en god ergonomisk vane.

Honningpuden er både blød og behagelig, men ikke på samme måde som en foam pude. Teknologien bag går ud på at puden tilpasser sig den måde du sidder på, men samtidig giver dig den nødvendige støtte som du har brug for. Den form din krop får gør din siddeoplevelse markant bedre. Du træner samtidig dine rygmuskler og lærer den hvordan man skal sidde. 

 

Honningpude - siddepude - www.ergoliving.dk

Hvad kan en honningpude?

En honningpude passer perfekt til alle slags stole da den er super bøjelig og kompakt, samtidig med at den lægger sig fladt og perfekt til alle siddepladser som det kræves. Siddepuden tilpasser sig din siddestilling, og sørger for at din siddestilling forbliver korrekt og at din dag forløber sig smertefri og ubeklagelig. 

Hvad kan den udover at forbedre siddestillingen?

En honningpude igangsætter ryggens egne muskler og lærer dem hvordan den korrekte positur bør være. Dette igangsætter kroppens naturlige blodcirkulation og er med til at mindske risikoen for blodpropper, utilpashed og hjælper din ryg til at restituere skader som f.eks. en diskusprolaps eller blot akutte skader.

Hvorfor vores honningpude er et godt valg

De honningpuder som vi har på lager, har gennemgået en masse tests og undersøgelser. Vi forhandler ikke et produkt som bare er lavet for at blive lavet. Vi forhandler udelukkende honningpuder fra mærket EggSitter™

EggSitter™ har under deres udvikling haft et skarpt øje for alle de detaljer som er vigtige når det kommer til at opnå en sund ergonomi. Dette forsikrer dig, at du får et produkt der rent faktisk virker som det er tiltænkt.

 

 

Grib chancen nu og få fingrende i din honningpude, hvis du har ondt i ryggen eller halebenet og gerne vil gøre noget ved det.

 Find den her - Honningpude

 


Angiv specielle instrukser til din ordre
Rabatkode

Tilføj gaveindpakning for kun 35,00 kr
Scroll op