website Videre til indhold
101 dages returret
info@ergoliving.dk
4,6 stjerner på Trustpilot

Søg efter produkter

Den bedste ladyshaver fra SODY - Køb den nu hos Ergoliving.dk

Den bedste ladyshaver fra SODY - Køb den nu hos Ergoliving.dk

  • Af Sabine Marie Hansen

Vi har lavet en anmeldelse af en ladyshaver, med brandet SODY hos Ergoliving.dk. Godt køb, til en skarp pris.

Ladyshaveren til en god pris, som kan bruges flere steder på kroppen.

Vi har elsket SODYs´ ladyshaver trimmer ligesiden vi fik den. Den er nem at håndtere, men også en meget elegant maskine. Den er let at have med på farten i sin taske, hvis man skal over til kæresten eller et helt andet sted hen. 

Det smarte ved denne ladyshaver er, at man kan bruge den både under armende, i det intime område, men også på ens ben. Det er så let lige at køre en tur med deres trimmer, og så er de hår væk på under 10 min. 

Det sparer en meget tid og kræfter, med den lækre ladyshaver fra SODY hos Ergoliving.dk. 


SODYs´ ladyshaver beskrivelse

SD 9008 Lady shaver er den perfekte trimmer til at føle sig lækker. Når man modtager sin ladyshaver, så kommer den i den originale emballage med ladyshaveren i, en beskyttelses hat til shaveren, en børste til at rense produktet for hår efter brug, og til sidst en lille fin ledning, så den kan blive opladet efter mange ganges brug. 

Ladyshaveren er en sikker og hurtig måde at få barberet ens hår på kroppen. Den er både ergonomisk grundet dens perfekte form, der passer til ens hånd. Dette gør at man ikke ødelægger ens håndled ved vrid osv. Den ligger godt i hånden og den larmer ikke særlig meget, hvilket mange maskiner jo godt kan gøre. 

Hvis man ønsker at få ladet Ladyshaveren 100% op, fra en lav procent, så kan det tage op til 8 timer. Dette er meget normalt for sådan en maskine. For ikke at overbelaste produktet under brug, så er det bedst man kun bruger den i 45 minutter, for at den kan få lidt hvile tid og virke effektivt igen lidt efter.

Så kan man også få slappet lidt af imens, så man ikke får overbelastet ens krop. 

 

Køb ladyshaveren lige her!


Angiv specielle instrukser til din ordre
Rabatkode

Tilføj gaveindpakning for kun 35,00 kr
Scroll op