website Videre til indhold
101 dages returret
info@ergoliving.dk
4,6 stjerner på Trustpilot

Søg efter produkter

Brug Anyday til at betale med, når du køber på ERGOLIVING.dk

Brug Anyday til at betale med, når du køber på ERGOLIVING.dk

  • Af Malthe Absalonsen

Nu er det muligt for dig at betale med Anyday på ERGOLIVING, og dele din betaling op i 4 dele. Derfor vil vi i denne guide kort beskrive hvad det betyder for dig som kunde, og hvordan du benytter denne betalingsmetode.

Hvad er Anyday?

Anyday er en ny måde at betale på, og så er den desuden rente- og gebyrfri. Anyday giver dig mulighed for at kunne købe med det samme, istedet for at skulle vente på at du har pengene på kontoen. Det eneste det kræver er at du har fyldt kurven op for minimum 300 kr. og kan gennemgå en hurtig kreditvurdering på under 20 sekunder.

Hvorfor er Anyday gratis?

Anyday er en gratis betalingsløsning for dig som køber. Anyday kræver naturligvis et mindre beløb, men det dækker vi, så du slipper for at skulle bekymre dig om det. 

Vi vil nemlig gerne give vores kunder muligheden for at kunne købe med det samme istedet for at skulle vente, da jeres fleksibilitet og tilfredshed er det vigtigste i vores forretning.

Hvordan fungere Anyday?

For at kunne bruge Anyday, kræver det blot at du fylder kurven op for minimum 300 kr. Når du går til betaling vælger du blot Anyday som betalingsmulighed, hvorefter du bliver bedt om at gennemgå en hurtig kreditvurdering. Kreditvurderingen tager oftest under 20 sekunder, og du vil få svar på din vurdering med det samme.

Når kreditvurderingen er slut, gennemfører du blot dit køb. Nu er dit køb blevet delt i 4 bidder, som du blot skal betale de næste 4 måneder. Nemmere bliver det ikke!

Som en ekstra fordel tilbyder vi lidt rabat. Brug koden Anyday10 og få 10 procent rabat på dit næste køb.

Regler og vilkår gælder. Vi henviser til vores egne handelsbetingelser og Anydays’ hjemmeside for mere information.


Angiv specielle instrukser til din ordre
Rabatkode

Tilføj gaveindpakning for kun 35,00 kr
Scroll op